Chargement...
Chargement...

Vejen til Oplysning : Hvordan buddhismens Syv punkts sindstroening kan guide dig til et liv i gloede og visdom

Auteur : Shamar


16,00 €
Chargement...
Livraison à partir de 0,01 €
-5 % Retrait en magasin avec la carte Mollat
en savoir plus

Résumé

Destiné aux occidentaux qui souhaitent apprendre une méditation à la fois profonde et d'un abord facile. Les instructions de la voie de l'éveil exposent les méthodes pour transformer progressivement son esprit en s'ouvrant aux autres, en développant l’altruisme, l’amour et la compassion et en intégrant toute situation adverse dans sa démarche spirituelle. ©Electre 2024

Vejen til Oplysning

I Vejen til Oplysning giver Shamar Rinpoche sine egne detaljerede kommentarer til Chekawa Yeshe Dorjes Syv punkts sindstroening, en tekst, der har vaeret brugt som basis for tranformerende praksis inden for tibetansk buddhisme i omkring tusind år. Sindstraening er en vidtgående praksis, der er velegnet for alle slags studerende. Den indeholder den fulde vej og afhaenger ikke af en persons baggrund. Sindstraening stimulerer og udvikler buddhanaturen, det rene oplysningens fr(...), der er essensen af ethvert levende vaesen. Den har styrken til at transformere selv egoistisk selv-tilknytning til uselviskhed. Anvendes den flittigt er den nok til at lede dig hele vejen til oplysningen.

Klar og tilgaengelig, men alligevel med stor dybde, er denne bog fyldt med praktisk visdom, filosofi og detaljerede vejledninger i meditation.

Fiche Technique

Paru le : 17/04/2015

Thématique : Bouddhisme/Zen

Auteur(s) : Auteur : Shamar

Éditeur(s) : Rabsel Editions

Collection(s) : Non précisé.

Contributeur(s) : Traducteur : Lara Braitstein - Traducteur : Kirsti Witting

Série(s) : Non précisé.

ISBN : 979-10-93883-03-8

EAN13 : 9791093883038

Reliure : Broché

Pages : 141

Hauteur: 22.0 cm / Largeur 12.0 cm


Épaisseur: 1.2 cm

Poids: 170 g