Chargement...
Chargement...

A cavall del temps

Auteur : Jean Tocabens

12,00 €
Chargement...
Livraison à partir de 0,01 €
-5 % Retrait en magasin avec la carte Mollat
en savoir plus

Résumé

L'histoire en parallèle de Guillem, fils naturel du vicomte Jofre I Rocaberti, au milieu du XIIe siècle, et de Marc Roca, un employé d'une officine notariale à Perpignan au XXe siècle. ©Electre 2024

El temps no ens pertany.

L'espai tampoc.

En Guillem. fill natural del vescomte Jofre ler de Rocabertí a mitjans segle XII, i en Marc Roca. empleat d'una oficina de notaris de Perpinyà a finals segle XX. en faran, involuntàriament, l'estranya experiència.

Sigui el que sigui el segle en el quai ens toca viure, la vida va passant, grisa i planera pels uns, animada i complicada pels altres. Els uns són tímids i transparents. els altres són atrevits i voluntaris. A vegades. vés a saber perquè, les coses es barregen i la gent s'embolica. Com fer quan, a més. hi ha una història d'amor al bell mig ? Quan les casualitats es van apilotant ?

Somni, realitat, visions, encativament ? Potser cal plantejar-se les bones qüestions i a veure el que passa. Potser no cal fer res i com que l'amor ho arregla tot. no val la pena acarar-se amb la veritat... vés a saber el que podria passar !

El lector, un cop superada la singularitat del tema, es deixe corprendre per la lenta, inexorable i definitiva transformació. transmutació. transgressió del (dels) protagonista(es), amb com rerefons una naturalesa encisadora. escenari etern de les bellugadisses humanes.

Fiche Technique

Paru le : 01/04/2016

Thématique : Littératures autres langues

Auteur(s) : Auteur : Jean Tocabens

Éditeur(s) : Editions Trabucaire

Collection(s) : Novella

Série(s) : Non précisé.

ISBN : 978-2-84974-231-0

EAN13 : 9782849742310

Reliure : Broché

Pages : 173

Hauteur: 22.0 cm / Largeur 14.0 cm


Épaisseur: 1.0 cm

Poids: 300 g